Usuń konto
Usunięcie działa od razu i kasuje wszystko: konto, trasy, przejazdy, punkty trasy, alarmy, linki do śledzenia, obserwatorów, rozpoznane urządzenia i tokeny sesji. Nie ma kosza ani okresu karencji — danych nie da się odzyskać.
Nie chcesz usuwać konta, tylko wiedzieć, co jest zbierane? Zobacz politykę prywatności.